Onze lessen

Schrijf je nu in voor één van onze lessen!

Klassiek Ballet

Klassiek ballet is de basis van gelijk welke dansvorm waarbij kinderen en jongeren oog krijgen voor perfectie.
Elke pas moet zo mooi en zo perfect mogelijk uitgevoerd worden en heeft een vaste benaming.

Kracht, lenigheid, evenwicht, … komen hier wekelijks aan bod.

Jazzdans

In deze lessen worden de specifieke jazztechnieken zoals draaien, springen en isolaties aangeleerd en dit op de meest hedendaagse muziek die iedereen kent en kan meezingen. Elke les begint met een vaste technische opwarming gevolgd door leningheid, buikspieren en enkele technische verplaatsingen.
Na de stevige en technische opwarming is het tijd voor verschillende leuke dansen.

Perfect voor elk kind die graag van bewegen op muziek houdt.

Kleuterdans

De allerkleinsten starten met kleuterdans, hier staat plezier maken op de eerste plaats.
De kleuters dansen op de allercoolste liedjes die ze uit volle borst kunnen meezingen.
Creativiteit, lenigheid, evenwicht en coördinatie komen zo op een spelende dansende manier aan bod.

Ideaal voor de actieve kleuter die nooit kan stilzitten.

Dans voor volwassenen

Mama’s die graag willen leren dansen zoals hun kinderen of een uurtje willen komen ontspannen zijn van harte welkom!
De lessen zijn wekelijks opbouwend met een vaste opwarming, beetje buikspieren, enkele techniek oefeningen en een leuke dans.

Danservaring is niet nodig!

Hip Hop

Dit is voor de stoerdere dansers onder ons… Wil je graag snel en juist isoleren, groot bewegen met een bepaalde attitude, leuke moves leren op de allerstoerste muziek! Dan is Hip Hop zeker iets voor jou.

Voor dansers vanaf het 5e leerjaar.

Modern

Deze lessen is bedoeld voor dansers die graag wat meer techniek willen bijleren. Leren dansen van binnen uit met de juiste ademhaling, grondwerk, rollen over de grond en leuke sprongen komen zeker aan bod.

Zeker aan te raden voor de wedstrijddansers maar iedereen vanaf het 1e middelbaar is welkom.

Wedstrijdteam

Wedstrijdteam, een team voor dansers vanaf het 6e leerjaar tot … die graag wat meer dansuitdaging willen. Het team zal deelnemen aan verschillende danswedstrijden in de loop van het dansjaar. Tijdens de wekelijkse wedstrijdtraining/les die doorgaat op donderdag van 18u30 tot 19u30 gaan we werken voor de wedstrijden maar ook werken aan extra lenigheid en andere moeilijkere dansbewegingen.

Iedereen vanaf het 6e leerjaar die graag deel zou maken van het team mag dat laten weten aan Vanessa, maar Vanessa gaat wel eerlijk zijn indien het te moeilijk zou zijn en je beter nog een jaartje wacht. Het volgen van de wekelijkse balletles is verplicht en daarnaast kan ja als tweede les nog kiezen tussen modern, jazz of hip hop… Hoe meer lessen je volgt hoe beter natuurlijk 😉 De kalender van de wedstrijden weet ik nog niet maar vanaf deze vast ligt laat ik deze onmiddellijk weten.

Solo / Duo training

Solo/duo training, voor dansers vanaf het 6e leerjaar die nog meer uitdaging willen. Individueel of per twee deelnemen aan wedstrijden. Deze die dit graag willen doen moeten technisch echt sterk genoeg zijn… Dus niet iedereen die dit graag wil doen zal dit kunnen doen, maar je mag dat wel zeker laten weten aan Vanessa ook indien je dit graag zou willen. Tijdens deze training, die doorgaat op maandag om 19u30 tot 20u werken we aan je solo of duo en extra dansuitdagingen. De prijs voor deze extra training is 35 euro per semester.